• English (United States)
 • English (Canada)
 • English (UK)
 • Español
 • Francais
 • Italiano
 • Danske
 • Svenska
 • Polski
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Português
 • 简体中文

Renrums MiljøerErgomat Sticky Mats

Ergomat Renrumsmåtter

Renrumsmåtten gør det hurtigt og bekvemt at rengøre skosåler og andre emner før indtræden i et clean room område. Renrumsmåtten reducerer antallet af medbragt urenheder betydeligt.

Renrumsmåtten består af selvklæbende aftagelige polyethylene ark, som effektivt opsamler skidt og støv fra gående trafik og udstyr med hjul før indtræden i clean room områder. En klar folie beskytter det øverste ark til det tages i brug. Hjørnerne er nummereret, så antal tilbageværende ark vises. Derved ses hvor mange der er tilbage og samtidig undgår man, at tage mere end et ark af gangen.

Download Datablad

Ergomat Hygiene

Ergomat Hygiene

Den perfekte EPDM gummi måtte til fødevareindustrien samt til laboratorier. Designet så den er let at rengøre og tåler daglig autoklavering. Gode ergonomiske ergenskaber kombineret med egenskaben kemikalie resistent. Føres i 4 klare farver som er let kendbare. Meget skridsikker. Renrum ISO Klasse 2 . (Klasse 100).

Farve: Grøn, Grå, Blå & Rød   Garanti: 3 å

Download Datablad

Ergomat Nitril Smooth

Ergomat Plano / Nitril Smooth

Samme karaktertræk som ERGOMAT Nitril måtten, men i en fladere version til områder, hvor udstyr transporteres rundt. Meget skridsikker og med brede skrå kanter. Renrum ISO Klasse 5 (Klasse 100).

Farve: Sort   Garanti: 3 å

Download Datablad

Ergomat Nitril Smooth ESD

Ergomat Plano Conductive / Nitril Smooth

Ergomat Plano ESD har større elektrisk modstand og er designet til at øge komforten samt reducere risikoen for faldulykker, mindske ømhed og sygefravær i miljøer, hvor udstyr transporteres rundt. Dette er den ultimativ flade måtte til ESD-beskyttede områder. Meget skridsikker og med brede skrå kanter. Renrum ISO Klasse 5 (Klasse 100).

Farve:
Sort   Garanti: 3 å

Download Datablad

Ergomat Nitril

Ergomat Nitril

En fremragende måtte til tørre og våde områder. Tåler olier, flere alkaliske væsker og syrer samt kortvarigt temperaturer op til 600°C. Meget skridsikker. Renrum ISO Klasse 5 (Klasse 100).

Farve: Sort   Garanti: 3 å

Download Datablad

Ergomat Nitril ESD

Ergomat Nitril Conductive

En måtte til brug i elektronik industrien eller til ESD-beskyttede områder, hvor statisk kontrol er afgørende af hensyn til følsomt udstyr. Fås også i en CON version. Meget skridsikker. Renrum ISO Klasse 5 (Klasse 100).

Farve: Sort   Garanti: 3 å

Download Datablad

Ergomat Infinity Bubble

Ergomat Infinity Bubble

Ergomat Infinity Bubble er den eneste ergonomiske måtte med op til livstids garanti (i tørre områder). Infinity Bubble måtten har samme komfort som Polyurethan måtten og har ydermere fået den egenskab, at den er rengøringsvenlig pga. den lukkede overflade der ikke er porøs. Ergomat Infinity Bubble tåler kemikalier og er UV resistent (undtagen organiske opløsningsmidler).


Farve: Sort, Sølv og Hvid
Garanti: op til 12 år

Download Datablad

Ergomat Classic

Ergomat AB Classic

En antistatisk måtte som er ideel til tørre og ikke fugtige områder og hvor statisk elektricitet forekommer. Perfekt i forbindelse med samle-/plukkebånd. Antiskrid underside. Renrum ISO Klassse 5 (Klasse 100).

Farve: Mørk antrasit   Garanti: 8 år

Download Datablad

Ergomat Complete Bubble

Ergomat AFB Complete Bubble

Denne måtte er til alle tørre og fugtige områder, hvor brandhæmmende og antistatiske egenskaber er vigtige. Super kemikalie resistent og velegnet i områder, hvor kemikalie/olie spild kan forekomme. Antiskrid underside. Renrum ISO Klasse 5 (Klasse 100).

Farve: Mørk antrasit   Garanti: 5 år

Download Datablad

 
Udsalg (gælder kun Nord- og Sydamerika)